fredag den 30. marts 2007

At flytte

Der er alligevel fordele ved i snit at flytte en gang om året de sidste 6 år. I Trondheim lærte vi, at det er rart at bo et sted med mange vinduer og trådløst netværk. I Saxogade har vi lært det er rart at eje sin lejlighed, så man kan lave om, så det passer bedre. Her i Australien har vi lært det er rigtig rart med isolering i væggene og loftet, så man ikke smelter om sommeren og fryser om vinteren. Og at det er rart med gulvtæppe; at nyt badeværelse og køkken er værd at betale pengene for.

Vi har også lært hvilke opbevaringsmetoder der virker bedst for os, hvilken seng vi absolut ikke skal have, hvor vigtigt køkkenet faktisk er. Og at persienner er røv irriterende, fordi de larmer i vinden og vækker en om natten. At man ikke skal have en Volta 614, som støvsuger, da den vejer omkring 100 kg og er uhåndterlig, selvom Toke synes den er sej.

At det er værd at investere penge i en rigtig god cykel, så man halverer tiden til uni.

At det ikke er så sjovt at bo lige ud til en vej hvor der ikke er lyddæmpende asfalt på. At bo på Tagensvej generede os egentlig ikke, men vejene her i Australien er utrolig ringe og larmer ti gange så meget, som danske, norske og tyske (tilsammen!). Så selvom vi bor ved en ikke særlig trafikeret vej er vi plaget af støjen fra bilerne. Men det har vi nok i virkeligheden ikke så meget indflydelse på.

Ingen kommentarer: