mandag den 26. november 2007

Toronto

Vi er i Toronto, Canada.

Vores trang til at lege turister er ikke helt saa stor, som da vi foerst kom til Autralien, men selv om vi ikke har gjort meget faar at opleve en masse, ja saa har vi det altsaa alligevel.

Soendag i den foerste weekend i Toronto stoedte vi paa en militaer opvisning, hvor krigsveteraner affyrede aegte millitaer-kanoner. Det var faktisk ret imponerende. To timer senere stoedte vi saa paa en militaerparade med orkester og midt i det hele marcherede en kvinde klaedt i civil, som saa meget vigtig ud. Vi har stadig ingen anelse om hvem hun var.

Soendag anden weekend i Toronto. Dagen var afsat til julegave indkoeb og efter at have spist burgers paa pub, stoedte vi paa 'the Santa Clause Parade'. Et feanomen i Nord Amerika. Det minder mest om et karnevalsoptog med jul som tema. Det var meget sjovt at se hvor opfindsomme folk havde vaeret. Vi saa kun paa optoget i en halv times tid, da vi var blevet advaret om at det blev ved hele dagen.

Udover det har vi tilfaeldigvis gaaet paa verdens laengste vej. Set verdens stoerste boghandel og vaeret oppe i verdens hoejeste taarn, eller det vil sige det er lige blevet overhalet. Vi har ogsaa set Niagara Falls. Desuden bor vi i Torontos boesse kvarter, hvilket ogsaa er lidt af en oplevelse en gang imellem. Chinatown gaar vi igennem dagligt, naar vi skal finde et sted at spise frokost. Vi har ogsaa oplevet Little Itally og Korean Village

Den sidste tid herovre vil blive brugt paa at spise billig, men god sushi og 'outstanding' burgers.

Vi glaeder os til at se jer alle igen, drikke Faxe Kondi, spise marcipanbroed, skildpadder fra Toms, roedkaal, varm leverpostej med helt friske agurkeskiver, osv.

Ingen kommentarer: