torsdag den 4. marts 2010

Billeder og vi er i Århus.



Så er der billeder fra Februar. Vi er i øjeblikket i Århus, hvor vi er på besøg en uge. Her er jo dejligt, en super skøn by. Vi fløj fra Trondheim til København og havde derefter bestemt os for at tage det direkte tog København-Århus, men desværre måtte der aflyses, da der var slet et eller andet med en køre ledning, vi fik heldigvis plads på et lyntog og nåede frem til kampen. Irene var vild med at rejse og sov kun ombord på flyveren. I toget var hun ellevild med alle de mange mennesker og det hjalp selvfølgelig også at der var en lille pige på 10 måneder på sædet bag os. Hun gik ud som et lyst da hun blev sat i bæreselen på hendes fars mave ved ankomsten til Århus. Og i morges tog hun allerede sin første middagslur inden klokken ti. Så turen har vist udmattet hende en del.

Vi bor i en gæstelejlighed oven på matematisk institut. Så i morges kunne vi bare trisse ned i kantinen og spise morgenmad med alle de studerende. Lejligheden er meget imponerende og større end vores egen. Kæmpe køkken med et køleskab der er dobbelt så stort som vores eget, og badeværelse der er tre-fire gange større end vores eget. Toke og jeg sukker helt efter at få vores eget og selv bestemme indretning, så nu går snakken om at købe vores eget lige så snart jeg får et job.

I dag har vi været i Føtex -SKØNT. Kæmpe udvalg af alt. Så er det vi rigtig savner at bo i Danmark. Jeg fik købt en rigtig ond ost og et læs Toms skildpadder. Til aftensmad skal vi havde et par store røde bøffer med dejlig salat.

Dagens største præstation er dog at jeg fik Irene til at falde i søvn i sin egen seng. Helt uden brok. Jeg har overvejet hvornår det rette tidspunkt ville være at flytte hende fra vores seng og over i hendes egen. Og da hun nu kan skubbe sig baglæns med god fart, og det derfor ikke er helt sikkert at lade hende ligge alene i vores seng, så skulle det da lige prøves. Succes ved første forsøg. Dejligt. Vi føler selv vi er verdens heldigste forældre.
Hun har også fået sin tand nummer to, så nu har hun to hugtænder i undermunden. Jeg har prøvet at tage et par billeder af det, men de er meget svære at se. Tand nummer to kom også næste ubemærket, hun var bare lidt urolig om aftenen. Endnu engang har vi forstået at vi er super heldige.

Nu nyder vi det danske forår og solskin.

Ingen kommentarer: