søndag den 2. maj 2010

Tiden flyver

Så er endnu en måned fløjet forbi. Og endnu et sæt billeder er lagt på nettet.

Foråret er kommet til Trondheim, bare ikke hver dag. I morges vågnede vi til sne på vinduerne. Men vi har da også haft dage, hvor jakke ikke var nødvendig.

Irene vokser og det går rigtig hurtigt. Hun er blevet god til at kravle, så nu må man være på vagt hele tiden. Hun kan dog nogenlunde forstå ordet "nej", i hvert fald hvis man siger det lidt surt :)
Vi har ikke mange dørtrin i vores lejlighed da entre, gang, stue og køkken er i et. Så da Irene var med på uni og ville kravle fra Tokes kontor og ud på gange mødte hun lidt af en udfordring, da hun skulle over dørtrinnet. Det var mægtig skægt, da hun lavede kravle bevægelser, men blev hængende på dørtrinnet, da hun ikke løftede knæene højt nok. Det var dog ikke mere af en udfordring at hun fik løst det samme dag.
De sidste par dage er hun blevet vild med at rejse sig op, hvilket resulterer i en del styrt, hun kan nemlig ikke stå op selv endnu. Det er dog ingen hindring for Irene, og de fleste gange når vi da også at gribe hende.

Der er selvfølgelig sket 1000 flere ting med Irene, men jeg kan desværre ikke nå at skrive alt. Men hun har været på legeplads, både gynget og rutsjet. Klapper -med lyd og danser til babysang. Plasker og synger og svømmer og dykker mellem personer til babysvømning. Spiser flere måltider mad om dagen. osv.

Så er der link til månedens billeder, og hvis du tror der er et par gengangere fra sidste måned, så nej. Vi var faktisk to gange i Zoologisk Have mens vi var i Danmark.

April2010

Ingen kommentarer: