fredag den 16. marts 2007

bum bum bum..

Bum bum bum. Sidder lige Tokes kontor og triller tommelfingre. Det er 32 grader i skyggen og dermed umuligt for ens hjerne at arbejde.

Hernede uni er der ´fælles´ frokost kl 13, for de ansatte. Det er ikke noget man skal, det er bare hyggeligt at sidde flere sammen og spise. snart kl slår 13 er der kapløb ned til the-rummet, det gælder nemlig om at en plads ved et af spillebordene. Der bliver nemlig spillet kort til den store guldmedalje. Spillet er dog ikke whist, men meget tæt . Hvorfor er det nu lige sjovt? Jo ser I, matematik i København spiller de studerende en del whist i kantinen. Ok, det var måske ikke hylende sjovt, men lidt pudsigt da.

Glæder mig bare til weekenden, så skulle det også blive lidt køligere.
I øjeblikket er der surfer-konkurrence i gang nede på vores strand, så det bliver man vel nød til at tage et lidt mere grundigt kig på. Jeg var en kort tur forbi i tirsdag, det var meget imponerende. En fyr red på æggen af en bølge i flere sekunder, det var lidt crazy at se på. Jeg synes at have opfanget at der er fire deltager i vandet af gangen, de har så 20 minutter til at finde to perfekte bølger og score en masse point ved at lave tricks. De fleste laver bare et S og nogle laver også 8-taller. Når de tyve minutter er gået lyder hornet og der kåres en vinder.

Ingen kommentarer: