tirsdag den 24. april 2007

Efterår

Så er efteråret ankommet til Newcastle, denne gang i form af regn. Det har næsten regnet non-stop siden vi kom tilbage fra New Zealand og temperaturen er faldet yderligere.

Da det nu regner så meget har vi lagt mærke til, at tage i mange bygninger er utætte. På uni drypper vandet ned. I supermarkedet har de spande stående rundt omkring og i vores træningscenter har mange af de indendørs boldbaner store vandpytter. Det kan undre en at når det regner så kraftigt i et land, at de ikke har bedre tag-byggere. Man føler lidt at man er i et uland også pga kvaliteten af asfalten.

Vi er faktisk lidt heldige, nu hvor efterårsregnen er kommet. David som Toke arbejder med har lånt os en af hans biler, da hans kone og børn er i Spanien for at arbejde og besøge bedsteforældre. Så vi kan heldigvis komme tørskoet på uni nu.

Vi er rigtig glade for TV2's nyhedshelikopter, så kunne vi nemlig se "live" Hendes Kongelige Højhed Dronning Magrethe og Prinsgemalen blive kørt til Rigshospitalet for at se den ny prinsesse.

Ingen kommentarer: