torsdag den 24. maj 2007

Afloeringer i NEWFM first division fodbold

Saa har Toke spillet en masse fodbold igen. Sidste kamp gik rigtig godt. Foerste maal blev scoret allerede i foerste minut og efter 15 minutter stod den 3-0 til The Jaffas og ingen af de to backs havde roert bolden endnu (Toke spiller den hoejre). Holdet var flyvende og ogsaa i anden halvleg blev der scoret tre maal af The Jaffas, saa kampen endte 6-0, hvilket er holdets bedste resultat i denne saeson. Toke lavede assits paa et af maalene.

Vi er ved at faa en masse ting at vide om denne serie. Bl.a. er der mange af holdene i serie der hyrer professionelle spillere, der i blandt holdet der ligger nummer et. The Jaffas er dog meget stolte over deres hold, hvor ingen bliver betalt og man er der pga af det gode sammenhold og kammeratskab. Traeneren maatte dog krybe til korset og fortaelle at de een gang har koebt et par fodboldstoevler til en spiller. Men denne spiller er dog ikke en hvilken som helst spiler, spilleren er nu professionel fodboldspiller paa hoejeste niveau i Australien.

I gaar da vi var paa cafe stoedte vi paa omtale om holdet i The Herald, en avis i Australien. Der stod at det var meget spaendene da to hold, hvoraf Jaffas er det ene, har lagt sig i spidsen.

Hvis The Jaffas slutter blandt de fire bedste gaar de vidre til slutspillet, som bestaar af semifinaler og The Grand Final. Det forventes at tilskuere og spillere kommer i galadress.

Hvis Jaffas vinder rykker de op i raekken lige under den landsdaekkende og professionelle a-league. Saa kan det vaere vi bliver her lidt laengere hernede i Australien og Toke skifter karriere til fodboldspiller.

Her i dag har vi saa fundet ud af at serien er sponsoreret af NEWFM, hvilket er en radiostation og det er derfor den hedder The NEWFM First Division.

Ingen kommentarer: