søndag den 2. september 2007

Fodbold

Louise har jo tidligere skrevet meget medlevende om mit fodboldhold Lambton Jaffers, så nu synes jeg at jeg også vil give mit besyv med.

Den regulære sæson sluttede for 2 uger siden. Vi endte på en sikker 2. plads med 15 point ned til nr. 3 og 7 point op til nr. 1. De 4 bedst placerede hold gik vidre til et slutspil som består af semifinaler og finale. Hver af de to semifinaler spilles over to kampe med en hjemmekamp og en udekamp, ligesom i europacuppen. Da vi sluttede som nr. 2, skulle vi møde nr. 3, Thornton. Vi spillede den første semifinalekamp i sidste uge i Thornton, og efter en meget spændende kamp vandt vi 3-2 efter at have været bagud 1-2 til 5 minutter før tid.

I går spillede vi så den anden semifinalekamp hjemme på "the Chocolate Box" (vi hedder jo "the Jaffers", og da en jaffa er en kiks med chokoladeovertræk og appelsinsyltetøj i midten, kaldes vores hjemmebanen for "the Chocolate Box"). Vi kom hurtig foran 1-0, og selvom Thornton fik udlignet kort før pausen, havde vi god kontrol med kampen, og endte også med at vinde 2-1.

Vi er således i finalen som spilles som en enkelt kamp på næste søndag. Det skulle efter sigende være en stor fest med flere hundrede tilskuere (det var vel omkring 200 til vores først semifinalekamp, og omkring 100 til den anden), så det glæder vi os rigtig meget til. I finalen skal vi møde West Wallsend som suverænt vandt den regulære turnering, og som vi tabte henholdsvis 2-6 og 2-3 til, så vi er helt klart underdogs, men det kan måske vise sig at være en fordel da vi så kan spille helt frit, nu hvor vi har nået vores mål for sæsonen.

Ingen kommentarer: