tirsdag den 9. oktober 2007

Vi fik kørt Bente afsted til Sydney lufthavn i fredags og regner med hun er kommet godt tilbage til DK nu. Det betyder bl.a. at hverdagen er vendt tilbage og der skal arbejdes hårdt, mens tid er. Toke har nu fået et kontor, der mangler bare en nøgle til døren(den er i øjeblikket låst). Der er dog nogen der arbejder på sagen og måske får han virkeligt et kontor for sig selv inden vi tager vidre til Canada. 

I den kommende weekend skal vi en tur til Sydney, hvor vi skal mødes med Trent og Guillian. Trent arbejdede i Newcastle august 2006 og Guillian er hans kone. De vil gerne give os en HKH Mary tur. Vi skal bl.a. drikke en øl på den pub, hvor Frederik og Mary mødte hinanden. Ellers ved vi ikke så meget om turen, men den bliver med garanti sjov. Det bliver også vores sidste tur i Australien, som turister. Lidt trist, men det måtte jo ske før eller siden, da vi jo ikke vil bo hernede for evigt.

Toke og jeg har taget den crazy beslutning selv at lave bryllupskage, man kan nemlig lave meget kage for 6000 kr. Så hvis der er nogen der ligger inde med en himmelsk opskrift på luftig kagebund eller gudeskøn bærfromage, må man da godt sende dem på mail til os. Det er dog en betingelse at både bunde og fromage kan fryses.

Ingen kommentarer: