tirsdag den 22. januar 2008

Vi er blevet gift!

Jeg må hellere starte med at sige tak til alle jer der deltog i vores bryllup lørdag den 5. januar. Toke og jeg havde en helt fantastisk dag. Der kommer selvfølgelig også en omgang officielle takkekort. Vi venter i øjeblikket på billeder fra fotografen, de skulle gerne komme en af de nærmeste dage og så er det jo bare at vælge.

Indtil da kigger vi på billeder, som Frank har taget og lagt på sin hjemmeside.
(klik på ovenstående linje for at se billederne)

Vi tog efter festen på Hotel Admiralen, hvor de havde opgraderet vores værelse, så vi fik et toetagers værelse, med udsigt over København. Jeg var sikker på at der nogen der havde sladret til hotellet eller betalt for opgraderingen, men efter at havde talt med receptionisten overbeviste han mig om, at det var helt tilfældigt at det var os der var blevet opograderet. Derudover var check-ud først kl 12, og det var rart.

Søndagen brugte vi på Guinness World Records på Strøget, sammen med tyskerne. Det var rigtig sjovt og vi prøvede at slå så mange rekorder så muligt. Vi viste dem også Nyhavn inden de tog metroen til lufthavnen. Derefter tog vi på tømmermandsrestaurant og spiste pizza og fiskefillet. Inden vi missede toget to gange, så vi først var sent hjemme.

Ingen kommentarer: