onsdag den 28. oktober 2009

Irene har været på hospitalet, men har det godt igen

Irene har været lidt syg og har været en tur på hospitalet, men det var heldigvis ikke noget alvorligt og nu er hun hjemme igen og har det godt.

Da hun vågnede i mandags var hun lidt pjevset og føltes varm, så vi målte hendes temperatur, og den var 39.5 C. Vi ringede derfor til vagtlægen som anbefalede os at give Irene en femtedel smertestillende tabellet og tage hende til vores egen læge. De gjorde vi så, og efter lægen havde talt med os og set på Irene, mente han at vi for en sikkerheds skyld skulle lade Irene indlægge på hospitalet til observation så man kunne undersøge om der var noget alvorligt galt med hende.

Så vi tog på hospitalet hvor Irene måtte igennem mange undersøgelser. Det er tilsyneladende ikke så nemt at finde ud af hvad sådan en lille størrelse fejler, da man jo ikke kan spørge hende, og lægerne ønskede at være sikre på at de ikke havde overset noget, så vi måtte alle 3 overnatte på hospitalet. I går tirsdag var Irene så til flere undersøgelser; heldigvis havde hun fået det meget bedre, og feberen var forsvundet af sig selv, og da resultaterne af de mange undersøgelser og prøver ikke viste tegn på at der var noget alvorligt galt med Irene, konkluderede lægerne at det nok bare havde været en virus-infektion der havde ramt Irene. Vi blev derfor sent hjem ved 18-tiden i går aftes med besked om at gå til vores egen læge om nogle dage og at holde godt øje med hvordan Irene har det.

Nu er vi hjemme igen og har fået en god nats søvn, og Irene er glad og har det godt igen. Det er vi naturligvis glade for, og vi er taknemmelig for at der tilsyneladende ikke var noget alvorligt galt med Irene.

Ingen kommentarer: