onsdag den 13. januar 2010

indlæg nummer 100

Så runder vores blog 100 indlæg, i hvert fald i følge dens egen tæller.

Vi er tilbage i Trondheim og har fået pakke vores to kæmpe kufferter ud. Så mangler vi bare at pakke de to flyttekasser ud, som vi har fået slæbt hjem fra posthuset i dag. Og tro det eller ej, vi havde 17 kg overvægt...

Heroppe har det, lige som I Danmark, også været ekstra koldt. Da vi kom var temperaturen -22. Irene blev meget forskrækket af kulden, da vi kom ud af flybussen og græd hele vejen hjem (500m). Hun har dog vænnet sig til vejret og græder ikke længere når vi går ud. I denne uge er det dog lidt varmere og dagstemperaturen ligger omkring -8.

I dag har vi allesammen været en tur i babykino og set Sherlock Homes. Brandalarmen gik i gang, men inden vi nåede ud, var den allerede slået fra og vi måtte gå ind igen. Heldigvis, for ikke mange babyer har godt af at være ude i kulden uden al det varme tøj.

Irene er blevet meget interesseret i mad, og specialt æbler. Da vi sad i toget på vej til lufthavnen fik hun lov at smage/suge på lidt æble. Og det er hun nu blevet så vild med at det er næsten umuligt at spise et æble i nærheden af hende. Men Irenes helsesøster siger at vi skal vente lidt endnu med at give mos og grød. Ligesom hun også har skudt ideen om en hoppegynge ned, Irene skal ned på gulvet og lege, så hun får styr på sin motorik. Men vi kan jo sætte en gynge op inde i stuen senere.

Ingen kommentarer: