torsdag den 16. august 2007

Marcipanbrød og norsk skat

Vi har fundet marcipan i det lokale supermarked og er begyndt en produktion af marcipanbrød -næsten-.

Toke går og sukker efter marcipanbrød og faxekondi, så da jeg var i supermarkedet ville jeg kigge efter marcipan. Mellem mel og flormelis fandt jeg en rulle Odense marcipan. Vi har lavet en portion marcipankugler dyppet i top kvalitets chokolade. Så mangler jeg bare at fremstille faxekondi.

Vi har fået en regnning fra det norske skattevæsen på 90.000, første betaling falder i denne uge. Det 'sjove' er at de på ingen måde er berettiget til de 90.000. Vi har ikke haft noget med Norge at gøre, som kan gøre dem berettiget til 90.000. God som Toke er, brugte han en måned på at fremskaffe alle de nødvendige dokumenter til det norkse skattevæsen, da det var tid til at udfylde den norske selvangivelse. Måske lidt fjollet, da vi ikke har haft noget med Norge at gøre og derfor ikke skal betale norsk skat. I starten af denne uge fik vi besked fra Eva, at der lå en regning fra det norske skattevæsen i hendes postkasse på 90.000, adresseret til Toke og at den første afbetaling er i denne uge. Vi har aldrig set skyggen af en endelig opgørelse fra dem, klagefristen er overkredet og de sender regnningen til en forkert adresse. Så nu er vi sure på det norske skattevæsen.
Da vi boede i Trondheim, fik Toke en efter regning på 30.000 i skat, da han så klagede fandt de ud af han skulle have 10.000 tilbage, dem har han aldrig set skyggen af.

Men vi klare os, vi har marcipan, Tokes fodboldhold er vidre til semifinalen og på lørdag skal vi til Trivia-night og gøres os selv til grin, da vi ikke ved meget om Australien, australsk kultur eller noegt om de lande omkring Australien. Hvor lang tid tog det for eksempel at bygge den kinesiske mur? Men jeg ved at ham der spillede fodboldspilleren i Rejseholdet har løbet marathon på den kinesiske mur.

Ingen kommentarer: